Despre noi

Asociatia Art No More este persoana juridica romana de drept privat, nonprofit, fara scop patrimonial, independenta de institutiile publice de stat sau private, romane sau straine si apolitica. Ea a fost infiintata prin decizia de incheiere 19692/303/2009 din 21.12.2009 la Judecatoria Sectorului 6  si inscrisa in Registrul National al Asociatiilor cu nr 9206/A/2010

Conform statutului  “asociatia are ca scop principal promovarea si dezvoltarea culturii intr-o maniera constructiva si responsabila, stimularea creativitatii si promovarea valorilor nationale, de educare a tineretului prin arte si literatura, sprijinirea si promovarea artistilor cotemporani si formarea spiritului creator al tinerilor si a celor cu inclinatii artistice. Asociatia isi propune crearea unor parteneriate, care presupun o cooperare reala intre ordonatorii de credit si managerii culturali locali si externi, in definirea strategiilor in plan cultural, prin crearea unui sistem decizional transparent pentru comunicarea informatiilor, obiectivelor si realizarilor, de valorificare a traditiilor cultural artistice; organizarea de programe cultural-educative, sociale, de consiliere si de formare, simpozioane, cursuri, conferinte, concursuri, festivaluri, prin sustinerea si organizarea activitatilor cu caracter educativ, cultural-artistice si muzicale ale tinerilor, infiintarea de centre de cultura, cluburi artistice, implicarea in activitatile de imbunatatire, modernizare si intretinere a bazei materiale a Asociatiei, atragerea de fonduri pentru programele proprii, imbunatatirea si modernizarea bazei materiale a organizatiei; oferirea de burse de creatie artistica sau de studii.”

 

membri fondatori

Robert Balan este absolvent al sectie regie-teatru de la UNATC, jurnalist cultural si uneori, actor. A colaborat in calitate de regizor, lider de workshop sau voluntar la diverse proiecte, spectacole, training-uri, schimburi culturale si festivaluri initiate de organizatiile Baraka, Persona, SCAT Concret. Spectacole : “In direct din Feliningrad” (2011) “O amintire, un monolog, un strigat si o rugaciune “ (2009) “balan.unu” (2008), “Monoloagele vaginului” (2007), “Frankie e ok, Peggy e fata buna si casa e misto” (2003).

Elena Vladareanu este scriitor si jurnalist cultural. Volume de poezie: “spatiu privat cu 33 de ilustratii de Dan Perjovschi” (Cartea Romaneasca, 2009), “europa.zece cantece funerare” (Cartea Romaneasca, 2005), “fisuri” (Pontica, 2003), “pagini” (Timpul 2002, Vinea 2003), “din confesiunile doamnei m.” (colectia underground, 2001). Din 2000 a activat ca jurnalist la: Cotidianul, Averea, Evenimentul Zilei, România Libera. A publicat articole, poeme si proza scurta in multe din revistele culturale din România.  Este realizatoarea emisiunii de actualitate culturala Timpul Prezent de la Radio Romania Cultural. Detalii pe www.elenavladareanu.ro

Madalina Dutescu este traducator. A colaborat cu asociatiile Baraka si SCAT Concret. A participat la diverse cursuri de formare si schimburi culturale in domeniul artistic, in cadrul programelor de tineret sau in cadrul programelor dedicate drepturilor omului.