membri fondatori

Robert Balan este absolvent al sectie regie-teatru de la UNATC, jurnalist cultural si uneori, actor. A colaborat in calitate de regizor, lider de workshop sau voluntar la diverse proiecte, spectacole, training-uri, schimburi culturale si festivaluri initiate de organizatiile Baraka, Persona, SCAT Concret. Spectacole : “In direct din Feliningrad” (2011) “O amintire, un monolog, un strigat si o rugaciune “ (2009) “balan.unu” (2008), “Monoloagele vaginului” (2007), “Frankie e ok, Peggy e fata buna si casa e misto” (2003).

Elena Vladareanu este scriitor si jurnalist cultural. Volume de poezie: “spatiu privat cu 33 de ilustratii de Dan Perjovschi” (Cartea Romaneasca, 2009), “europa.zece cantece funerare” (Cartea Romaneasca, 2005), “fisuri” (Pontica, 2003), “pagini” (Timpul 2002, Vinea 2003), “din confesiunile doamnei m.” (colectia underground, 2001). Din 2000 a activat ca jurnalist la: Cotidianul, Averea, Evenimentul Zilei, România Libera. A publicat articole, poeme si proza scurta in multe din revistele culturale din România.  Este realizatoarea emisiunii de actualitate culturala Timpul Prezent de la Radio Romania Cultural. Detalii pe www.elenavladareanu.ro

Madalina Dutescu este traducator. A colaborat cu asociatiile Baraka si SCAT Concret. A participat la diverse cursuri de formare si schimburi culturale in domeniul artistic, in cadrul programelor de tineret sau in cadrul programelor dedicate drepturilor omului.