Din 2010 de la înființare, Art No More s-a concentrat pe proiecte care au pus în discuție teme nu foarte des abordate în spațiul cultural dar și pe modalități de expresie diferite. Au fost proiecte de teatru radiofonic, lecturi de poezie, lansări de carte, performance-uri și spectacole de teatru. Art No More a produs (sau co-produs): teatru radiofonic (”În direct din Feliningrad” – 2011), instalație-performance (”Șșșș scolioza” – 2010), performance (”sfârșit.work în progress” – 2013; ”spațiu privat – a do it yourself performance” -2015), teatru pentru copii (”Bâzdâc” – 2014), teatru pentru adulți (”balan.unu” – 2013, ”Habemus bebe” -2014, ”Identic natural” – 2017, ”În numele Tatălui”- 2018, ”Cocoțat pe schele”- 2019”, ”Secrete de familie” – 2019, ”Nici nu cred că existați” – 2020 și altele).
Spectacolele au fost prezente în festivaluri importante : Festivalul Național de Teatru, Festivalul Internațional de Teatru Sibiu, Festivalul Dramaturgiei Românești Timișoara, eXplore dance festival, Bucharest Fringe, Festivalul Național de Teatru Independent,, Homefest și altele
Art No more a inițiat în 2018 proiectul ”Gala premiilor Sofia Nădejde pentru literatură scrisă de femei”

Sigla realizată de Andrei Gamarț
membri fondatori
Robert Balan este regizor, performer, jurnalist și manager cultural. Absolvent al sectie regie-teatru de la UNATC, Robert Bălan a colaborat în calitate de regizor, lider de workshop sau voluntar la diverse proiecte, spectacole, training-uri, schimburi culturale si festivaluri initiate de organizatiile Art No More, Baraka, Persona, SCAT Concret. Dintre spectacole amintim ”Nici nu cred că existați” (2020) ”Cocoțat pe schele” (2019), ”#projectfood” (2019), ”În numele Tatălui” (2018), ”O viață sigură” (2016), ”Habemus bebe” (2014). Ca jurnalist a colaborat cu Scena.ro, Suplimentul de cultură, Gândul, Radio Romania Cultural și altele. Mai multe pe www.robertbalan.net.
Elena Vladareanu este scriitor si jurnalist cultural. Volume de poezie: ”minunata lume disney” (Nemira, 2019), ”bani.munca.timp liber” (Nemira, 2017) “spatiu privat cu 33 de ilustratii de Dan Perjovschi” (Cartea Romaneasca, 2009), “europa.zece cantece funerare” (Cartea Romaneasca, 2005), “fisuri” (Pontica, 2003), “pagini” (Timpul 2002, Vinea 2003), “din confesiunile doamnei m.” (colectia underground, 2001). Din 2000 a activat ca jurnalist la: Cotidianul, Averea, Evenimentul Zilei, România Libera. A publicat articole, poeme si proza scurta in multe din revistele culturale din România. Este realizatoarea emisiunii de Scena și ecranul de la Radio Romania Cultural.
Madalina Dutescu este traducător. A colaborat cu asociatiile Baraka si SCAT Concret. A participat la diverse cursuri de formare si schimburi culturale in domeniul artistic, in cadrul programelor de tineret sau in cadrul programelor dedicate drepturilor omului.
Parteneri:
Colaboratori:
Performeri: Alexandra Mihaela Dancs, Carmen Florescu, Cinty Ionescu, Jean-Lorin Sterian, Carmen Lopăzan, Adrian Anghel, Virgil Aioanei, Cristina Toma, Radu Daniel Caprini, Alex Fifea, Rolando Matsangos, Lala Mișosniky, Dana Voicu, Margit Olteanu, Alice Monica Marinescu, Nicu Rotaru, Ozana Oancea, Selma Dragoș, Ruxandra Coman, Andra Mirescu, Ioana Calotă, Ramona Cutină, Paula Gherghe, Maria Obretin, Orlando Petriceanu, Cătălin Dinu
Scenografie: Liliana Basarab, Ana Iulia Popov, Nona Șerbănescu, Elisabeta Gedo.
Audio & video: Petre Fall, Cinty Ionescu, Suburbia 11, pj lo & the accidentals, Miron Ghiu.
Scriitori: Andrei Doșa, Vasile Ernu, Radu Pavel Gheo, Igor Mocanu, Robert Șerban.
Organizare și PR: Alexandra Turcu, Corina Sabău, Cătălina Stanislav, Violeta Ivanovici, Denisa Niță.