ce am facut news Spectacol

Ce se ascunde in casa

La început de noiembrie, Asociația Art No More propune un performance despre secrete, despre lucrurile tăinuite în interiorul familiei, care ajung să influențeze viața membrilor săi. ”Secrete de familie” este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și se va desfășura într 1 și 5 noiembrie într-un apartament din București.

Performance-ul ”Secrete de familie” caută să descopere acele povești care au fost îngropate în memoria colectivă a unei familii, istorii personale care nu sunt împărtășite nimănui, nici măcar aduse în discuție la obișnuitele reuniuni de familie. Acele evenimente declarate “moarte și-ngropate”, dar care, din cauza tăinuirii lor, nu dispar ci, dimpotrivă, ies la iveală atunci când te aștepți mai puțin, punându-și amprenta asupra vieții tale, influențându-ți sănătătea emoțională și afectând felul de a te raporta la lumea exterioară.

Performance-ul va avea loc pe 1, 2, 3, 4, 5 noiembrie 2019 de la ora 19.30 într-un apartament din București. Este un spectacol la care vor participa 10 spectatori. Pe seară.

Text și documentare: Elena Vlădăreanu

Scenografia: Liliana Basarab

Multimedia: Petre Fall

Performeri: Carmen Lopăzan, Adrian Anghel

și Virgil Aioanei, Radu Daniel Caprini, Carmen Florescu, Cristina Toma

Regia: Robert Bălan

Producător: Asociația Art No More

Sponsor: UNITER

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Performance-ul ”Secrete de familie” face parte din proiectul ”În familie”, co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.